BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Könyvem: A Boszorka Fénye hivatalos honlapja:(katt a képre)

Bíborhajú - A boszorka fénye
free counters

2010. április 11., vasárnap

Szavakat a díjak helyett!



Először is szeretném minden kedves blogger-társamnak megköszönni az éppen aktuális díjat, amit nekem szántatok!!! Mindig nagyon jólesik, hogy eszetekbe jutok, és veszitek a fáradtságot, hogy belinkeljétek az oldalam és a nevem.

Jól érzitek, most jön a "de..."

Szerintetek a blogírásnak ez a formája miről szól? Ti minek örültök jobban, annak, ha az olvasók a megírt történeteiket egy email-ben, vagy egy párszavas kommentben véleményezik, vagy ha mindig egy új és újabb kitalált díjjal jutalmaznak? Ha tetszik, amit írok, és kedvetekre való az oldalaim dizájnja, akkor én inkább az elsőre szavazok. A díj kedves gesztus, de eltereli a figyelmet az oldalaink valós tartalmáról. Ráadásul olyan blogokat is kitüntettek, amelyek nem megérdemelten kapták meg a "legjobb" jelzőt!

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, ha rám gondoltok, de kérek mindenkit, hogy akinek eszébe jutna egy ilyen díjjal megajándékozni, inkább írjon nekem egy komit, hozzászólást, email-t!!! Már csak azért is, mert míg egy díjat kiteszek, addig megírok néhány oldalt a következő frissből :)

Új kampányt ajánlok: aki egyetért a fentiekkel, kérem, hogy a blogjába helyezze el bárhová a fenti képet jelezve, hogy ő is kommentet kér a díjak helyett :)

Legyen az olvasás és az írás az élmény számunkra!

Köszönöm a figyelmet :)

benina






9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Benina! Teljes mértékben egyetértek veled a díjak tekintetében. A közelmúltban elég sok "adományozással" lehetett találkozni a bloggerek között. Ez a "kívülálló" olvasónak olyan bennfentes dolognak tűnik, mintha csupán "szeretetből" megajándékoznák egymást díjakkal. Nem beszélve arról, hogy meglátásom szerint ez elég nagy terhet is ró a bloggerre (nem szeretem ezt a szót egyébként - főleg rád nézve, mert én inkább írónak tekintelek), mivel nagy munka lehet eleget tenni a díj által szabott feltételeknek (azaz annak a sok követelménynek a felsorolása).
Úgyis elsősorban az számít, hányan olvassák az írásokat, másodsorban pedig a kommentek mennyisége és minősége.
Ezért nagyon örülök a kezdeményezésednek és tisztellek érte, hogy megtetted. :)
És azzal különösen nagy örömet okozol, hogy a Megsebzett szabadságot ismét előveszed és "leporolod". :)
Remélem, A boszorka fénye megnyitja az utat ezen írásod előtt is! :)
Sok sikert hozzá!
Negra

Névtelen írta...

Szia benina!
Őszintén örülök, hogy az írás és az olvasás örömére hívtad fel a figyelmet, és nem a díjadásokéra.
Gratulálok és sok-sok sikert a könyvedhez (is)!
Viky

benina írta...

Kedves Negra és Viky! Nagyon boldog vagyok, hogy egyetértetek velem. Kicsit félve tettem ki a véleményemnek ezen megnyilvánulását, de reméltem, hogy többen így látjátok :)
Köszönöm a jókívánságokat :D

Puszi:b.

Rose Woods írta...

Kedves Benina!

Régóta olvasom az írásaidat, és nagyon tetszenek. Szurkolok neked a regényed kiadatásához. Nem könnyű feladat. Sajnos tudom. Sok sikert!
Amit a bejegyzésedben írtál, azzal teljesen egyet értek. Igazad van. Egy pár szavas komment sokat ér. És erőt ad a folytatáshoz. Tudod, hogy olvassák amit írsz, és nyomon követik a tevékenységedet.

Minden jót neked, és várom a további történeteidet.

Szia: Anikó

benina írta...

Szia Anikó!:)
Nagyon köszönöm a támogatásodat! A könyvvel kapcsolatban, biztosan nem rajtam fog múlni :) Nagyon igyekszem, és mindent megteszek (már-már erőmön felül teljesítek). Nagyon bízom a könyvmolyképzőben és Katona Ildikóban, és nem utolsó sorban a boszorkányaimban, démonaimban, zsoldosaimban, üldözőimben, tehát magában a történetben:D
Akinek eddig tetszett amit, és ahogy írtam, biztosan tetszeni fog ez is :D

Szép napot:
benina

Névtelen írta...

Szerintem teljesen igazad van :)
Úgyhogy ezúton gratulálok és köszönöm meg az írásaidat mert szerintem fantasztikusak :))
Csak így tovább (mindeki érdekében:)))
Egy lelkes olvasód Flóra

benina írta...

Kedves Flóra!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!!! :)

Üdv:b.

Emese írta...

Boszorka féne:D Biztos nagyon jo lessz, mint az összes irásod:D MIkor fejezed be?

Emese írta...

bocsi; Emszi voltam:DPusz