BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Könyvem: A Boszorka Fénye hivatalos honlapja:(katt a képre)

Bíborhajú - A boszorka fénye
free counters

2010. május 25., kedd

Happy Birthday Midnight Sun!









A blogot éppen ma egy éve, hogy megnyitottam. Élmény volt nektek írni, nagyszerű olvasótábor vagytok!!

Köszönöm a sok-sok kommentet, a támogatást, amivel növeltétek az önbizalmamamat, így létre tudott jönni A Boszorka Fénye! A könyvet nem tudtam befejezni mára, de már az utolsó fejezetet írom, szóval szurkoljatok! :)

Amint végzek a könyvvel, azonnal nekilátok a Bűnbánat című rész végéhez!

Nagy ölelés mindenkinek!

benina

2010. május 14., péntek

Alice23






Az események arra késztetnek, hogy írjak erről néhány sort. Leginkább a kedélyek csillapítása végett.

Szeretném leszögezni, hogy Alice-szal mindent megbeszéltünk, és ugyan nem publikus, de tökéletesen megértem az indokait! A döntését az iránta érzett barátságom és tiszteletem miatt elfogadom. Igyekszem jó, ha nem jobb barátja lenni, és támogatni, és ha egy nap eljön az ideje, akkor visszaterelni őt erre az ösvényre. Hiszem, hogy egy nap hallunk még róla, mert akinek ilyen tehetsége van, képtelen néhány évnél tovább elfojtani magában ezt az ösztönt!

Tehát megkérek mindenkit, hogy ne bántsák őt, éppen elég volt ezt a döntést meghoznia. És neki éppen annyira fájdalmas, mint az olvasóinak!

Az LE és a BC oldalt ritkán, de frissíteni fogom július 1-től! Ha igény van rá persze csak akkor :) Majd jelezzétek hszekben, kérlek!


"Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindég egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben. Vass Albert"


Alice-nak az életben boldog pillanatokat, és a számára legmegfelelőbb jövőt kívánom!:)

benina