BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Könyvem: A Boszorka Fénye hivatalos honlapja:(katt a képre)

Bíborhajú - A boszorka fénye
free counters

2010. május 14., péntek

Alice23






Az események arra késztetnek, hogy írjak erről néhány sort. Leginkább a kedélyek csillapítása végett.

Szeretném leszögezni, hogy Alice-szal mindent megbeszéltünk, és ugyan nem publikus, de tökéletesen megértem az indokait! A döntését az iránta érzett barátságom és tiszteletem miatt elfogadom. Igyekszem jó, ha nem jobb barátja lenni, és támogatni, és ha egy nap eljön az ideje, akkor visszaterelni őt erre az ösvényre. Hiszem, hogy egy nap hallunk még róla, mert akinek ilyen tehetsége van, képtelen néhány évnél tovább elfojtani magában ezt az ösztönt!

Tehát megkérek mindenkit, hogy ne bántsák őt, éppen elég volt ezt a döntést meghoznia. És neki éppen annyira fájdalmas, mint az olvasóinak!

Az LE és a BC oldalt ritkán, de frissíteni fogom július 1-től! Ha igény van rá persze csak akkor :) Majd jelezzétek hszekben, kérlek!


"Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindég egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben. Vass Albert"


Alice-nak az életben boldog pillanatokat, és a számára legmegfelelőbb jövőt kívánom!:)

benina











8 megjegyzés:

Macy írta...

Szija Benina!
Most egy kis reményt keltettél bennem Alice-szel kapcsolatban ...Imádom a történeteit, éppezért kár érte.

1000% h lesz igény a történeteidre!

Sok sikert a terelgetéshez!Remélem elég nagy hatással leszel rá.
Minden jót kívánok

Unknown írta...

Szia Benina!

Azt hiszem kellett a nagyközönségnek, hogy valaki a sarkára álljon, és elfogadva Alice érveit, megértse, és segítse Őt.
Ki is lehetne ez más mint Te, aki még a megkezdett történeteid folytatását is rábíztad. Sajnos én is érthetetlenül nézek, ahogy ma sokan tették, szembesülve a tényekkel.
Nem tudom mi vitte Őt rá erre a fájdalmas lépés megtételére, de nem is szeretném tudni, ez az Ő magánügye.


Ahogy Neked is írtam: az egyik szemem sír, a másik nevet.
Sír: Mert valami értékes véget ért, és csak reménykedünk, hogy valaha is visszakapjuk.
Nevet: Mert örülök, hogy eddig is részese lehettem annak, hogy megosztotta velünk a gondolatait.

Reménykedem abban, hogy talán, ha nem is mostanában, akár a távoli jövőben, de Alice visszatér hozzánk.

Kérlek vigyázz Rá, legyél az Őrangyala, és szelíden, sok szeretettel terelgesd a helyes ösvényre vissza.

Puszi mindkettőtöknek!

Terra

Alice23 írta...

Kedves Benina! Köszönöm a támogatásod, a megértésed! Ezúton szeretnék elnézést kérni - habár már megtettem - Tőled, és az Olvasóktól, amiért nem tudom megírni az LE-t és a BC-t. És a többi történetemet. Biztos vagyok benne, hogy ha te néha-néha írsz Le-t és Bc-t, az mindenki számára vigasz lesz, és köszönöm, ha időnként szakítasz rá időt, energiát!
Nem tudom, Te, drága Benina, és kedves Olvasók, miért vagytok benne olyan biztosak, hogy visszatérhetek még erre az ösvényre. Nagyon nehéz, és szörnyű kín számomra, de a döntésem végleges. Biztosan lesznek napok, amikor elgyengülök, de ellen kell majd állnom a kísértésnek. Talán egy napon lesz elég erőm, hogy elmondjam nektek, miért döntöttem úgy, ahogy.
Benina! Őszinte híved maradok mindig! Tudod, mennyire várom, hogy a kezemben foghassam a könyveidet! Kívánom, hogy mindig szárnyaljon a fantáziád, tudom, hogy te képes vagy együtt élni vele, papírra vetni őket!
Örök barátsággal, szeretettel:ALice23

Névtelen írta...

Szia Benina!
Én még sosem írtam neked, bár te és Alice vittetek a "bűnbe", ti tereltetek vissza jó pár hűtlen év után a könyvek birodalmába.
A Midnigh Sun volt ami megadta nekem az első lökést, aztán jött sorba Alic minden fic-je.
Iszonyatosan bánt, és sajnálom hogy erre a döntésre kellett jutnia, de ezt vele már megvittatam.
Most viszon őszinte örömmel látom, hogy te visszaveszed a blogjaid, és ha ritkán is de olvashatunk tőled új részeket.
Kicsit úgy érzem hűtlen lettem Alic-hez, de nagyon örülök, hogy visszatérsz, és nagyon bízom abban is, hogy az írói vénát nem tudja kiölni magából, hisz az vele született, így van még reményünk rá, hogy valamikor újra olvashassuk az írásait.
Nem ígérem, hogy rendszeresen komizni fogok neked, majd az írásaidhoz, most per pillanat úgy érzem, hogy egy darabig senkinek sem írok komit, bár tudom ez nem a legjobb megoldás, hisz az írónak kell a visszajelzés. De most egy kicsit megtörtem.
Nagyon várom, hogy te elkezd, talán kizökkent minket a letargiából, bár Alice hiányozni fog. Tudom, hogy ez abszurd, hogy a te oldaladon magasztalok egy másik írót, de tudom, hogy te is így érzel iránta, így remélem nem veszed zokon tőlem.
Kérlek vigyázz rá te is a távolból, biztos iszonyat nehéz most neki, hisz ez eddig az élete része volt, és egy ilyen időszakot lezárni, nem hiszem hogy könnyen menne neki, nem szeretném ha megtörne. Én megígértem neki hogy zaklatni fogom még mailekkel, de most nem igen tudok neki mit írni, hisz még magam sem tudtam feldolgozni az "elvesztését". Úgy érzem valami fontos dolog veszett el belőlem, még ki kell hevernem, mintha egy nagyon jó barátnő szakadt volna el tőlem.
Remélem idővel sikerül visszaterelgetned az írás gyönyörűséges világába. Sok sikert hozzá.
Várom hogy te folytasd az írásaid.
Virág

pepe írta...

Kedves Benina!Nehéz percek ezek számomra,talán nem túlzás,ha azt mondom a szívem majd meghasad!Alice,már jó ideje többet jelent nekem, egy csodás írónőnél,a barátságát is magaménak tudhatom! Nagyon sajnálom,hogy ilyen elhetározásra jutott,nagyon nagy veszteség mindannyiunknak! Persze, tudom, ezt kikövetelni nem lehet,és annál sokkal jobban szeretem,és tisztelem,minthogy bántsam,felelősségre vonjam ezmiatt! Viszont mindennap reménykedni fogok,hogy talán egyszer visszatér,és azt mondja van egy történetem,elolvassátok? Mindig hálás leszek a gyönyörű percekért,a Főnix könnyéért,amit az én ötletemből valósított meg!Igazából búcsúzni sem akarok a műveitől,mert osztom a véleményed,egyszer hátha visszatér!Külön szertném megköszönni mindazt ,amit tettél az ügy érdekében,hogy ne adja fel!Sokat jelentett a támogatásod!Már csak egy vigasz marad,mégpedig az,hogy vállalod,hogy a LE-t,és a BC-t továbbírod,ebbe van minden vigaszom! Hálás vagyok érte!Ezúton szeretném megtenni,amit eddig még nem tettem,annyira elködösítette a fájdalom a szívemet!Megköszönni Alice-nek mindent,amit értünk tett,a sokszor éjszakába nyúló munkáját,a talikat,Gaboot,Fannit,Atyust,akiket nélküle nem ismerhettem volna meg, a gyönyörű mondatokat,és hogy ezeket elénk tárta! örökké hálás leszek Neki! pepe

Emese írta...

Nagyon szeretjük Alice-t:)
Gyönyörűen írt/írna még most is. Én is értem, hoyg miérth hagyta abba, de nagyon nagyon fog hiányozni, és biztos vagyok benne, hogy vissza fog állni a pályára, csak nem most, majd idővel. Köszönöm Neked-Neki, mindent.
puszi:Emszíí

Névtelen írta...

Mit is mondjak? Előttem minden elhangzott, amit leírhatnék.

Sajog a szívem, mert Alice itt hagyott bennünket. Mesésen ír, mindig mutatott fényt a sötétségben. Sajnálom, hogy Alice elhagyott bennünket, de természetesen, mint hű rajongója, megértem, és támogatom. Azért remélem, hogy egyszer valahol még olvashatunk tőle.

A másik szemem pedig nevet. Ismét olvashatok tőled Benina. Twilightot, ami különösen a szívem csücske. Te, akinek annyi dolga van, és mégis szakítasz ránk időt, hogy elkápráztass bennünket a csodálatos írásaiddal.

Zárszóként csak annyit kérek, tereld Alice-t a helyes úton, és helyettünk is vigyázz rá, és tartsd benne a lelket!
Örökké hűséges olvasód: Fanny

Emese írta...

Hát, igen...
Még mindig hiányzik Alice, hogy itt hagyott benünket, és nincs kitől tanácsot kérnem az írásaimhoz, de mivel már tudom az okokat - és én is átéltem a borzalmakat -, és " a deszka alattt is hagyott valamit, ez kissség boldogít :)
Benina, alig várom a könyved, és az összes írásodat
pusz: Emszíí